Incendi de vegetació forestal a la Vinya del Pollastre (Sant Llorenç d’Hortons)

Dijous passat 24 d’agost cap a les 11:40h ens arriba l’avís d’una columna de fum entre Sant Llorenç d’Hortons i Gelida, concretament a una zona propera a la Vinya del Pollastre. Col·laborem en l’extinció de l’incendi amb ADF Sant Sadurní, ADF Piera, ADF Esparreguera, ADF Sant Esteve Sesrovires, Mossos d’Esquadra, Protecció Civil de Sant Llorenç d’Hortons, Policia Local de Gelida, Policia Local de Sant Esteve Sesrovires i Bombers de la Generalitat.

L’incendi queda controlat cap a les 12:50h i marxem cap al local de la nostra ADF cap a les 14:10h.

Posteriorment rebem un avís de represa i de fumeroles actives a la zona de l’incendi i tornem per deixar-lo definitivament extingit.

Cap a les 15:35h rebem un avís d’un incendi de vegetació dintre de la nostra comarca a Cabrera d’Anoia. La primera intervenció i la tasca de perimetrat es fa amb les ADF més properes a la zona (ADF Vallbona d’Anoia, ADF La Torre de Claramunt i recursos de la Federació ADF Anoia). Col·laboren també PVI, Gepif, Bombers de la Generalitat, Agents Rurals, Mossos d’Esquadra i Protecció Civil de Cabrera d’Anoia).

Durant tota l’onada de calor de la setmana passada la nostra ADF ha fet tasques de vigilància a dintre del municipi de manera activa vigilant les zones amb més risc d’incendi forestal i passiva al nostre local de l’ADF per si havíem de fer una sortida ràpida. També hem fet tasques de coordinació de l’incendi de la Torre de Claramunt per no deixar el nostre territori sense mitjans.