Trobada d’ADF de l’Anoia. 12 de maig de 2012.

 
Esmorzar

Un any més, la Federació d’ADF de l’Anoia conjuntament amb l’ADF d’Argençola organitza la Trobada anual de les ADF de l’Anoia. El municipi d’Argençola, al nord-oest de la comarca de l’Anoia i de 240 habitants acollirà la gent de les ADF de la comarca de l’Anoia i comarques veïnes el proper dia 12 de maig de 2012.

La Trobada, com ja és habitual, consistirà en un esmorzar popular a càrrec de l’ADF i l’Ajuntament d’Argençola i amb un parell de xerrades relacionades amb el món forestal i dels incendis. En aquesta ocasió ens visitaran la gent de la Fundació Pau Costa, especialitzats en la gestió d’incendis forestals i en la difusió en la recerca d’incendis forestals i de l’ecologia del foc. Per altra banda hi haurà una segona xerrada divulgativa d’Iniciatives Forestals d’Argençola sobre el seu projecte associatiu per a l’impulsió de noves fons energètiques, com és el cas de la biomassa forestal.

D’altra banda, durant tot el matí hi hauran diferents expositors de productes i eines relacionades en la prevenció i extinció d’incendis i del món de les ADF.

El Secretariat de Federacions d’ADF de Catalunya tindran exposat el seu vehicle de "Punt de Trànsit" i realitzaran una petita explicació de la seva tasca i del seu funcionament.

Programa:

09:00-10:00 hores: Assemblea general (només ADF de l’Anoia). Lloc: Sala d’actes de l’ajuntament d’Argençola.

10:00-11:00 hores: Esmorzar popular. Local social d’Argençola. (Sota de l’ajuntament)

11:00-12:30 hores: Xerrada Fundació Pau Costa. “Tipologia d’incendis a la comarca de l’Anoia i dades històriques” . Local social d’Argençola. (Sota de l’ajuntament). www.paucostafoundation.org

12:30-13:30 hores: Xerrada IFd’A (Iniciatives forestals d’Argençola, SCP) sobre biomassa i visita a l’estufa de biomassa de l’ajuntament i pila de biomassa de IFd’A.

Durant tot el matí hi haurà expositors de material de productes per les ADF a la plaça de sota l’ajuntament, davant del local social d’Argençola.